Spanien FA utvisade landslagsledare som ledde till infighting

Spaniens landslag har varit i trubbel på senare tid, efter att ha blivit utsatt för obetalade spelars lön. 19 oktober avslutade den spanska fotbollsförbundet ett uppsägningsbevis för Maria-Claramunt i landslaget i 6 år av ledararbetet. Claramunt, en före detta medborgare lagledare utsedd av presidenten för den spanska fotbollsförbundet Villar, har jobbat hårt sedan 2011 och har etablerat en mycket djup vänskap med många av de spanska internationella. Den spanska FA: s beslut utlöste dock en backlash från några av Spaniens spelare, och några av kärnspelarna uttryckte även tanken att dra sig tillbaka från landslaget, Billiga Fotbollströjor förbereder sig för VM.


Men efter att Claramunt blev avfyrade vann han stöd från den spanska internationella och många av de spanska internationalerna var på Claramunt-sidan. Faktum är att, före det spanska landslaget mot Liechtensteins preliminära match, meddelade den spanska fotbollsförbundets president Larrea inom National Football Föreningen kommer att avfärda Claramunt News. Nyheten sparkade en backlash från många spanska internationella, med Pique, Ramos och Busquets hittade även en rimlig förklaring från West Football-tjänstemän efter lagmötet. Efter inget svar hotade trioen även den spanska FA: om FA sparkade claramunt, de skulle dra sig ur landslaget. För att vinna VM, köpa Billiga Spanien Fotbollströja support spelare.

Sedan dess har förhållandet mellan spelarna i Larrea och Spanien försämrats kraftigt och nu har det spanska landslaget inte tillåtit fotbollsförbundets president att gå in i förvaringsutrymmet och den spanska fotbollsförbundet har också avsiktligt rensat relationerna med den nuvarande landslaget, och efter det spanska landslaget gick till VM, fanns det inget grattis till Busquets 100: e landslagsspel. Spaniens spelare har inte kommenterat Claramunts uppsägning. Men mediekällor säger att den spanska FA: s beslut har "drivit tillbaka" det spanska landslagets kärnaktörer, och de är redo att ta medel för att be den spanska FA: s att ompröva presidenten: "Vi vill kunna välja presidenten igen, Vi vill förbereda oss för världscupen i en stabil miljö istället för att arbeta med sådana människor. "VM-fotbollsskjortor i Billiga Fotbollströjor butik.