Real Madrid president Florentino vill få Neymar

Real Madrid president Florentino vill få Neymar är redan en välkänd sak. Före media rapporter har Neymar far faktiskt haft middag med Florentino, Real Madrid presidenten uttalade också offentligt att "vi kan hjälpa Neymar lättare att få Golden Ball Award." Och de spanska medierna avslöjade att Florentino var besatt av att få Neymar, till och med utan kostnad, även med spelaren Ronaldo som ett förhandlingsschema. Om Paris är villigt att låta Neymar gå, kommer de franska jättarna åtminstone att förvänta sig 250 miljoner euro i ersättning, säger media. För Florentino är en direktbetalning på 250 miljoner euro svår, men om du byter pengar + spelare för att matcha priset på Paris är Ronaldo en av de bästa. Mest populära Billiga fotbollströjor barn kan köpa och uppleva snabba erbjudanden online.


Låt Ronaldo gå? Det kan tyckas svårt att förstå, men media ger en anledning. Medierna kallade det "slå två flugor i en smäll" och trots att de fick Neymar, rensade Real Madrid också Ronaldo, en alltmer destabiliserande faktor. Medierna påpekade att dagens Ronaldo har blivit ett verkligt problem, eftersom åldern i den konkurrenskraftiga nedgången inte säger, frågar portugisiska ständigt fast Real Madrid för sin lön för att komma ikapp med Messi och Neymars årslön , som en europeisk fotbollsarbetare. Men Florentino tror inte att det är värt att betala för en spelare, speciellt när Ronaldo inte längre är den faktor som bestämmer spelet. Och genom att sätta Ronaldo in i affären kan Real Madrid möta eventuella finansiella krav i Paris.Fotbollskläder barn Real Madrid uppmuntrade laget att öka sin styrka och konkurrera om mer heders att återbetala fansen.

Men media påpekade också att om Ronaldo lärde sig nyheterna skulle det också vara mycket farligt för Real Madrid. Först kommer Ronaldo aldrig att känna igen sig som ett förhandlingschip. Och för Ronaldo, som just har vunnit världens fotbollsspelare och Golden Globes, är idén om Florentino obegriplig för honom. Som ett resultat kan den inre atmosfären i Real Madras instabilitet förvärras av Ronaldo. Medierna sa dock att om paris var villig att betala Ronaldo samma årslön som Messi, skulle portugisiska vara villig att slutföra affären så snart som möjligt.Fotbollströja med eget namn barn, favoritspelaren kan påverka framtidens liv.