Neymars far säger att Neymar är i PSGs ljusa framtid

Under senare månader har det varit rykten om en överföring av Neymar som lämnar PSG. På en presskonferens i Brasilien sade lokalbefolkningen på tisdag, sade Neymars far: "Sedan min son gick med i PSG förra sommaren har han blivit en pelare i laget och jag tror fast att hans spel i den franska huvudstaden kommer att få en ljusare framtid. " Al Helefi tillade: "I PSG hade Neymar en bra tid, och han höll en hög moral." För närvarande är Neymar angelägen om att återvända till stadion så snart som möjligt, och han gör hårda ansträngningar för att uppnå detta mål. Enligt min mening är Neymar väldigt optimistisk nu. "Billiga fotbollströjor barn är en dörr för att utforska fotbollens charm.

Även i tisdags höll PSG-tränaren Emery också en presskonferens i den franska huvudstaden, när han frågades om rykten om en Neymar-överföring, sa spaniens famously självsäker chef att han inte skulle vara orolig och störd av ryktarna. Vid tiden sa Emery , "Jag svarade faktiskt en liknande fråga för några månader sedan, och för närvarande är mitt svar fortfarande oförändrat." PSG har utarbetat en bra plan, Henrik och Al Helefi är för närvarande i Brasilien, och de är här för att se Neymar. "Fotbollströjor barn PSG att göra sitt bästa för sina favoritspelare.

Neymar genomgår kirurgisk behandling i Brasilien på grund av Neymars högerfot v metatarsal fraktur och återhämtar sig för närvarande i Brasilien. Den brasilianska landslagsläkaren Rodrigue Lasmars har gjort klart att även om operationen lyckas, behöver samba-stjärnan fortfarande 2,5 månader till tre månader för att återhämta sig och återhämta sig. Just denna vecka reste PSGs klubbordförande, koncernchef Nasser Al Helefi och sportdirektör Antro Henrik till Brasilien för att besöka Neymar, ett sätt som Germains ledande ledning ville utforska de sanna idéerna från brasilianska superstjärnor.Fotbollströja med eget namn barn, tillsammans med en titt på Neymar slutliga urvalet.