Neymar blir världens bästa spelare om ett år eller två

Neymar blir världens bästa spelare om ett år eller två

Nyligen fick Sao Paulo-chefen Dorival-Junior en intervju med brasilianska medier om sin kärlek till Neymar i Santos och tror att Neymar kommer att bli världens bästa spelare om ett år eller två. "Om ett år eller två kommer Neymar utan tvekan att bli den bästa spelaren i världen," sa Junior i en intervju. "Billiga Fotbollströjor För Barn har olika nationella fotbollströjor.

"Nu när fotbollsverdenen har en mycket stark generation av spelare, konkurrerar två stora spelare med fenomenala data för de bästa i världen i nästan 10 år. Neemar har gjort betydande framsteg och vet bättre än någon som han kan göra det Till vilken prestation När han tänker på laget är han nästan oövervinnerlig. Fotbollströjor barn Neymar om du vill stödja din favoritfotbollsklubb eller fotbollsspelare.

"Eftersom alla förutsåg de prestationer han kunde få till laget, kunde han lita på sig för att förvåna människor och spelade för Santos under en lång tid 2010, då han blev förvånad och producerad. Ingen förväntade sig det, så jag tvivlar inte på att han blir den bästa spelaren i världen de senaste åren. "Billiga fotbollströjor barn med tryck och vi har några tröjor som älskar unga fans.