Neymar är världens tre bästa spelare

Internationell tävlingsdag kommer snart. Brasilien har nyligen meddelat lagets senaste stora lista. För en tid sedan kom Neymar, som fick en kirurgisk behandling för sin fotskada, inte in på den stora listan. Den brasilianska tränaren Tate talade också om Neymars skada i en intervju. Han sa att Neymar var en nyckelaktör i Brasilien och skulle inte ta några risker för att återvända till arenan i bråttom.Billiga Fotbollströjor För Barn, köpa den mest populära fotbollströjan online.


Neymar hade en trasig fot i matchen mot Marseille. För att spela bra under sommarens världscup, valde Neymar kirurgisk behandling och kommer att vara skadad i sex veckor. Neymar har nu återvänt till Brasilien. Rehabilitering. Inte för länge sedan meddelade Brasilien lagets träningslista för marsuppvärmningen. Neymar förlorade på grund av skada. I meddelandet av presskonferensen intervjuade Titter Neymar.Fotbollströjor barn Neymar, välj de senaste fotbollsklubbarna och klubbarna.


Titt tycker att Neymar är Brasiliens kärnspelare, så han riskerar inte att skynda sig tillbaka: "Jag tror att Neymars far hade uttryckt några av de punkter som var korrekta. Jag ställde de mest oroliga frågorna om spelarnas hälsa. Jag är glad att Neymar är kärnan och nyckelpersonen i Brasilien, han är världens tre största spelare, och jag kommer verkligen inte att skynda mig att fatta beslut om att låta honom återvända till matchen, självklart hoppas jag att Neymar inte är skadad. Men baserat på Den nuvarande situationen skulle jag verkligen inte låta honom träna eller spela om skadan inte är helt återställd. "Billiga fotbollströjor barn med tryck, det finns olika nationella fotbollströjor, välkommen att köpa.

 

Neymar-ar-varldens-tre-basta-spelare