Kommer Manchester United att presentera Rose nästa januari?

Manchester United har utmärkat sig i Champions League och Premiership den här säsongen, och Manchester United-spelarens prestation har erkänts av människor Billiga Fotbollströjor att växa med spelarna. Men Manchester United är inte ett perfekt lag nu, åtminstone vänster -back-positionen kommer inte att uppfylla Mourinho, och nu börjar Manchester United att ta itu med problemet. Enligt italienska medieberättelser är Manchester United redo att köpa Tottenham Hotspur vänsterförsvarare Danny Rose i januari, och hoppas att Mourinho ska använda Tottenham Hotspur-spelaren för att stärka den röda djävulens vinge.

Rose har utmärkat sig i Tottenham under de senaste två säsongerna och har vuxit till att bli en av de bästa vänsterbackarna i premiership. Men efter Rose blev skadad i slutet av januari i år, har han inte spelat för Tottenham. Långsiktig skada, låt Rose tillstånd det finns viss tvivel. I sommar har Rose offentligt klagat över låga löner på Spurs, vilket avslöjar en önskan om att lämna Tottenham, vilket också ger en chans till att Manchester United gräver hörn. En svett, en skörd, hoppas att Old Trafford Stadium kan förekomma tillhör Rose's Manchester United tröja billigt.

För närvarande är Roses veckolön på Spurs £ 65 000, med lagkamrat Walker får 150 000 pund per vecka till Manchester City efter överföringen i sommar var det ingen tvekan om att Rose flyttade till tanken på en hög lönöverföring. För Manchester United vill de också Rose. Den här säsongen är Manchester Uniteds vänstervakt i ett otryggt läge, Luke-Shaw kan inte låta Mourinho tillfredsställa, och Mourinhos nya årstid började, med Damian, Ashley-Yang, blinder och andra personer spelade vänsterback, flera personer har en startlista , vilket också visar att Mourinho inte har hittat en tillfredsställande vänsterbackkandidat. Om Manchester United skulle köpa Rose i januari skulle Mourinhos återvändande problem utan tvekan lösas. Det är värt att nämna att Chelsea också är intresserad av 26 år gammal Rose, Mourinho vill Rose, måste konkurrera med Chelsea. Billiga Fotbollströjor butik varje dag uppdatering status, märker du?