Dybala måste arbeta hårt för att vinna sin position

Det verkar plötsligt Dibala i Juventus laget med 180 graders förändring, laget var ursprungligen den absoluta huvud som han har tjänat som ersättare många gånger inom en snar framtid. I Italien Cup 1/8 finalen och Genoa matchen spelade han första gången sitt bidrag till ett mål och 1 assisterar. Men detta imponerade inte på tränaren Allegri, han misslyckades med att debutera med Rom i Serie A. Billiga Fotbollströjor För Barn, vi erbjuder barn ett brett utbud av fotbollströjor.

Nyligen hoppade lagkamraten Kuduladuo i en intervju för att ge lite råd till Dybala, han hoppas att Argentina-anfallaren tränar genom ansträngningarna att vinna tillbaka sin egen position. Kuduladuo sa: "Situationen är inte särskilt idealisk Dybala. Spelare är fallet, ibland du kanske inte kan få den tid du vill spela, men du måste arbeta hårt för att vinna din plats i träning och spel. Det är Dybala en bra spelare, vi vet alla att han snart kommer att hitta känslan, tillbaka till arenan för att få laget mer hjälp. "Välj Billiga Dybala tröja barn stöd som stjärnan.

Den 4 augusti 2017 utsågs Dybala till en av Champions League bästa framåtriktade kandidater för 2016-17-säsongen. 27 augusti, i Serie A Juventus mot Genoa, tog Dybala ett hattrick för att hjälpa Juve vinna 4-2 omkastningar med två backwardness, och detta är det första hattricket och Dybala serie en karriär med. Efter detta spel kom Dybala Serie A karriärmål 50. Den 20 september valdes Dybala ut för 2017-världskampanjens kandidatlista. Den 9 oktober valdes Dybala till kortlistan för Golden Globe Awards 2017. Den 1 december var Dybala vald som kandidatlista för 2017 Global Football Award.Billiga fotbollströjor barn med tryck, välj ditt eget namn och nummer i trycktröja.

 

Dybala-maste-arbeta-hart-for-att-vinna-sin-position