Dybala gjorde 8 frisparker under de senaste 3 säsongerna

Juventus spelade mot Udinese i hemmalaget. Dybala spelade bra. Den argentinska anfallaren gjorde en direkt frispark i 20: e minuten i matchen och samtidigt tryckte han på de förtjänstfulla gärningarna i andra halvlek, vilket var det tredje på varandra följande spelet Dybala. Samtidigt var frisparken också den 8: e direkta frisparken som gjorde mål i den italienska fotbollslagen efter att ha gått med i Juventus. Den här siffran rankades först i den italienska fotbollslagen under samma period. Dybala gick med i Juventus sommaren 2015 och blev lagets toppscorer i sin första säsong i Juventus. Under den senaste säsongen hade Dybala också ett okonventionellt spel. Speciellt i Dybalas utmärkta lek i UEFA Champions League-matchen mot Barcelona hjälpte Juve att avancera.Billiga Fotbollströjor För Barn köpa billiga fotbollströjor från de bästa fotbollsbutikerna.


På sommaren förra året gav Juventus också lagets nr 10-tröja till Dybala, och denna argentinska pojke började också plötsligt starta säsongen. I början av detta år blev Dybala skadad och hade inte spelat i många spel, men han återhämtade sig snabbt efter att ha återhämtat sig från sin skada. I den föregående rundan av den italienska fotbollslagen mot Lazio gjorde Dybala ett mål för att hjälpa Juve att göra tre poäng. I mitten av veckan i Champions League mot Tottenham gjorde Dybala ett mål bakifrån för att leda. Hjälp Juventus avancera till kvartfinalen i UEFA Champions League. I matchen mot Udinese utnyttjade Dybala återigen frisparken i 20: e minuten av matchen för att ge Juve den första fördelen, vilket är Dabaala igen efter ett sju månader efter ytterligare tre på varandra följande spel. Samtidigt gjorde han ett mål efter att ha fått ett pass från Higuain i andra halvleken.Fotbollströjor barn Dybala, några tröjor som älskar unga fotbollsfans, våra tröjor inkluderar nationella tröjor och klubbtröjor.


Dybalas frisparkskala var också hans åttonde direkta frisparksmål i den italienska fotbollslagen efter att han gick med i Juventus. Under de senaste tre säsongerna har Dybala statistik spelats i italiensk fotboll. Första platsen i ligan var nr 1 och det var ingen direkt frispark från någon spelare.Billiga fotbollströjor barn med tryck för att ge bästa service och billiga priser.

 

Dybala-gjorde-8-frisparker-under-de-senaste-3-sasongerna