Dybala dyker upp på Milan Fashion Week

Fotbollens idrottsman kolliderar ofta med modecirkeln, men få människor verkar känna till banbanan. Juventus-stjärnan Dybala, nyligen gränsöverskridande modecirkel, landade Milan Fashion Week, för lyxen på D & G-promenadshow. D & G, en av grundarna till Gabbana, har länge beundrat Dybala, "Du är så bra, varför visar du inte vägen?" Intressant nog, i italienska medier under catwalken känner väldigt få personer Dybala som fotbollsstjärna, manliga modeller och tittare är inte fans?Billiga fotbollströjor barn för catwalk showen Dybala känner sig fantastisk.

Den senaste 2 veckors vinteravbrottet i Serie A har fört de flesta stjärnorna till resten av världen, "laddning" för att förbereda sig för andra halvan av säsongen. Men Dybala, som skadades i matchen mot Cagliari i helgen, stannade i Turin för rehab och gav upp sin semester. Men nyligen har Dybala blivit Milano Fashion Week på den största överraskningen: i D & G: s show uppträdde den tillfälliga gästen "Fresh Meat", en modell med en svart sammetstoft, en mycket stor bild av efterbildningen av professionella modeller för att gå på showet reporterns ögon använder ett stort antal filmer. Fotbollströjor barn Dybala ofattbara Dybala så oväntat, alltför snygg.

Även Dybala ben är inte lika långsträckta som en professionell modell, men utseendet, temperament är inte sämre än professionella modeller, mycket typ. Serie A är på väg att öppna igen nästa helg, och Champions League-knockout säsongen kommer att ringa hornet nästa månad. Tidigare media rapporter, enligt Dybala återhämtning, Juventus och spelarna är övertygade om att han kan vara i februari 13 mot Spurs i Champions League 16 första benet tillbaka till spelet.Fotbollströja med eget namn barn, väntar på återkomst av Dybala.