Brasilien kommer att ha en vänlig match med Ryssland nästa mars

Den brasilianska fotbollsförbundet tillkännagav den 17 oktober att det brasilianska landslaget kommer att hålla en vänlig match med världscupens värd Ryssland den 23 mars 2018, som kommer att hållas i den ryska huvudstaden Moskva. Trots att det inte finns någon officiell bekräftelse på arenan, anser den brasilianska fotbollsförbunden att det är sannolikt att vara platsen för 2018 VM-öppnare och finaler på Luzhniki Stadium, kan fans köpa Billiga Fotbollströjor redo att komma till Moskva för att titta på spelet . Stadion uppgraderades till stor skala för VM. Som öppnandet av den nya platsen kommer värdens Ryssland utmana Argentina på den nya stadion den 11 november i år.


Brasilien kommer att spela ett vänskapsmatch med Tyskland efter matchen med Ryssland. Trots att Brasiliens världsranking har stigit till andra plats är utmärkta prestationer i kvalificeringen värt fansens inköp av Billiga Brasilien Fotbollströja och stöd för lagets favoritspelare. Men för den senaste världscupet led ett tyskt lag som slaktats, så vill kämpa före världscupen med Tyskland, för att undersöka sin sanna styrka. Den vänliga matchen med det ryska laget är de sista spelen i den brasilianska landslagskamraten Titt ledde utbildningsgruppen för att förbereda sig för VM. Nationell lagkoordinator Gaspar sa: " Att anpassa sig till den ryska atmosfären är väldigt viktigt, vi måste anpassa sig till fansen, arenorna och klimatet där, coachingslaget kommer att baseras på spelarnas prestanda för att bestämma den slutliga postlistan. "

Förutom den vänliga, kommer den brasilianska fotbollsförbundet att vara i Ryssland för att undersöka världscupen under landslaget för att stanna på hotell och träningsplatser. För närvarande är tränargruppens högborg belägen i Svarta havets kuststad Sochi. Gaspar sa: "Vårt mål är att genomföra 4 högnivåspel före VM, med rivaler i Japan, England, Tyskland och Ryssland, vilket är viktigt för coachingteamet för att bestämma den slutliga stora listan." Coach Titt kommer att sammankalla landslaget den 20: e denna månad för att förbereda matchen mellan japanska och engelska lag i Lille, Frankrike och London den 10 respektive 14 november.Billiga Fotbollströjor butik ger kunderna den bästa kvaliteten fotbollströjor, kits, fotbollsdrag till rabatterade priser.