Arsenal tröja billigt supportteam för att införa nytt stöd

Efter att ha behållit Sanchez på sommaröverföringsmarknaden har Arsenal fortfarande inte slutfört ett kontrakt med den chilenska stjärnan, och det verkar som om Sanchez avgår från Arsenal bara är en fråga om tid. Billiga Fotbollströjor för att hjälpa Arsenal-chefen Arsene Wenger hitta alternativa kandidater till Sanchez. Han hade hoppats att köpa Monaco mittfältaren Lemar i sommar, men den franska stjärnan var inte intresserad av en överföring till Arsenal. Nu ser "professorn" ut till en annan fransk karl, Manchester United-anfallaren Marshall.


Enligt brittiska medierapporter anser Arsène Wenger att Marshall är det perfekta utbytet för Sanchez, så han vill underteckna Manchester United-anfallaren när Sanchez lämnar, Arsenal tröja billigt har väntat på ditt köp på våra butikshyllor. Enligt media rapporter kan Arsenal betala en överföringsavgift på över 50 miljoner pund sterling för att underlätta överföringen, men Wenger är angelägen om att få den franska mannen som kan välja att acceptera överföringsavgiften.

Wenger vill att Marshall ska flytta från Old Trafford, och om anfallaren avser att "Professor" är beredd att erbjuda ett offert. Arsenal legend anfallare Henry sa förra veckan att Marshall är nu kraftfullare än han är i samma ålder. Som Arsenalens "Shooter King" är Henrys ord verkligen mycket värderade. En annan svårighet för Arsenal att köpa Marshall är Mourinhos inställning. Reds manager verkar att ha förväntningar på Marshall, lovordade han anfallaren "för hans stora framsteg" Billiga Fotbollströjor butik varje dag i den uppdaterade fotbollsinformationen, välkommen att uppmärksamma vår butik.