2017-18 säsong Manchester United Tredje Tröja

Englands Manchester United Club har presenterat en ny 2017-18-säsong tredje fotbollströja. För första gången i historien sprängdes kreativiteten hos fans runt om i världen genom den digitala plattformen "Creator Studio", Billiga Fotbollströjor var helt designad av fans. Under sommaren lanserade leverantörerna "Creators Studio" digital plattform, vilket ger fans över hela världen möjlighet att skapa den nya Tredje Tröja, Manchester United Club 2017-18 säsongen. I "tävlingsläge" röstades alla inlägg av en netizen för att välja topp 100, följt av de mest fashionabla spelare i laget för att välja skjortan som de skulle bära.

New Jersey-designer Aniello Carotenuto är en lojal Manchester United-fan. Han införde bronsstatyn av de berömda tre spelare utanför Old Trafford Stadium i designens inspiration av jerseyen. Bilden av Sir Bobby Charlton, George Bäst och Denis tre legendariska stjärnor representerar en guldålder i klubbens historia, nu när fansen bär Manchester United Tredje Tröja på speldagen till Old Trafford Stadium, ger trespelarens bronsstaty också tron ​​att vinna.

New Jersey är en stilig grå form, med en stark kontrast till den här säsongens hemdräkt och Away Jersey, som beskriver designen av "Red Devils" klassiker som fans känner till och symboliserar ett starkt band mellan klubben och fansen.Den bästa fotbollströjor affären gör det möjligt för spelare att flytta sig snabbare på planen och ha en bekvämare dressing-upplevelse. Den använder Climacool andningsteknik och återvunnen polyester tillsammans för att skapa, utan att offra flexibilitet och elasticitet, minska påverkan på miljöföroreningar, för att ge spelare högre rörelsefrihet, öka övertryckets förmåga.